logo-vamex-vector

Vnútorné žalúzie

Vnútorné žalúzie

Horizontálna žalúzia ISOLINE

Žalúzia ISOLINE je v súčastnosti najbežnejší typ interiérovej žalúzie. Retiazkové ovládanie zaručuje jednoduchú manipuláciu – jednou retiazkou sa žalúzia vyťahuje aj naklápa.

Horný nosník je doplnený farebne zladenými plastovým krytkami.

Žalúzia určená pre plastové, drevené a hliníkové okná.

Všetky časti ovládania aj uchytenia žalúzie na krídle  sú prekryté a nenarúšajú vzhľad okna. Ovládanie zaručuje jednoduchú manipuláciu – jednou retiazkou sa žalúzia vyťahuje aj naklápa. Retiazka sa jednoducho čistí a vďaka konštantnej dĺžke nezavadzia na parapetnej doske. Žalúzia je vo svojej polohe fixovaná po po bokoch silonovým lankom.

Horný nosník sa dodáva v deviatich farebných odtieňoch.

Látková roleta Plisé

Hoci tienienie klasickými žalúziami patrí stále k najpoužívanejšiemu, pomaly sa začínajú presadzovať aj nové druhy interiérového tienenia. Látkové tienenie je nápadité, originálne a naviac dokáže vdýchnuť vášmu domovu príjemnú atmosféru vďaka pestrej palete farieb a vzorov.

Látková roleta Plisé predstavuje efektívny a moderný spôsob zatienenia. Tieniacim materiálom je špeciálne naplisovaná látka.

Vďaka svojej univerzálnosti je plisé vhodné aj do atypických tvarov okien, pri ktorých nie je možné použiť klasické interiérové žalúzie a rolety.

Plisé sa vyrába vo viacerých variantách, s ovládaním na šnúrku alebo pomocou madla, vybrané typy aj s motorickým ovládaním.

Výhodou oproti ostatným interiérovým roletám je možnosť sťahovania látky aj smerom zhora nadol a nastavenie horného a dolného profilu v ľubovoľnej polohe.

Plisé je možné umiestniť aj na strešné a stropné okná. 

Nechajte si vypracovať cenovú ponuku


    Čo Vás zaujíma ?

    Nahrajte podklady k cenovej ponuke

    Napr. rozmery okien,typ, počet, atď. (max. veľkosť súboru 1MB)